Despre relatiile cu termen de expirare din ziua de azi

 

Dragilor cum va plictisiti voi de o relatie dupa 3 luni ? Cum se ajunge de fiecare data la aceeasi placa trista cu:” barbatii sunt porci si toti la fel ,iar femeile niste curve?”
De ce aveti senzatia ca o relatie vine de la sine? Ce exact vine de la sine? Relatiile inseamna munca, ca orice altceva. Inseamna dedicare si alegere. Da, dragostea, acei fluturasi in stomac, chimia vine de la sine. Dar pentru restul e de muncit. Persoana de langa tine nu e o entitate magica care sa iti dea tot ce ai nevoie si eventual sa stie fara sa ii comunici.
Iar faza cu plictisitul e fumata si dupa o varsta nu mai are sens. Se plictiseste cineva care nu are de lucru. Acum 50 de ani nu stateau oamenii in relatii pentru ca erau vrajiti, stateau pentru ca atunci cand aparea o problema, o rezolvau impreuna. Si orice problema are o rezolvare. Dar daca aveti senzatia ca “are balta peste”… .Este demonstrat ca atunci cand exista mai multe variante, nu mai alegi nimic. Si inca ceva, cand te “combini” tu stii ce vrei? Da, e ca atunci cand te duci in mall si vrei sa iti cumperi pantofi. Si de cele mai multe ori, stii exact modelul, culoarea. Dar cand iesi la o intalnire iti pui problema daca persoana din fata ta are caracteristicile de care ai tu nevoie? Ca te asigur ca nu ai cumpara niste pantofi cu doua numere mai mici, de ce ai intra intr-o relatie doar de dragul de a o face? De a face ce? De a pierde timpul? Si al tau si al respectivului?
Si da, din cand in cand trebuie sa il intelegi, sa il ajuti si tot timpul sa comunici. Fara ifose de independenta, ca independenta prin definitie inseamna sa stai singur, tu cu tine. Iar viata e construita pentru doi.
Iar pentru ca generatia noastra e obsedata de opulenta, ghici ce, vezi ca nu vorbesti nici cu masina, nici cu portofelul si nici cu patratelele. Vorbesti cu persoana.
Iar o relatie nu te formeaza ca persoana, daca nu e nimic de format. Tu cand intri intr-o relatie trebuie sa fii deja o persoana completa care si-a ales un drum, nu sa te astepti ca magic sa ti se rezolve problemele. Si daca nu ai trecut peste fostul nu o sa rezolvi nimic daca mai bagi pe cineva in ecuatie. Da, in orice relatie intri cu un bagaj emotional, dar acesta ar trebui sa fie accesoriul, nu tot outfit-ul.
Cum ar fi sa dam o sansa celor din jur? Nu, nu ma refer sa te daruiesti pe tava din prima. Ci sa cunosti persoana si ea pe tine si sa va acceptati reciproc. Sa iti rupi din timpul tau pretios si sa mai asculti si povestile altora de viata. In cel mai rau caz, ai mai invata ceva.

 

Si daca v-a placut articolul, particip la un concurs si as avea nevoie de votul tau! Click HERE to vote me :)

XoXo,

Khloe Lo

(Visited 722 times, 1 visits today)